Knallsterk 2. plass av norske jenter

HULLET UT: De norske jentene i Quadrangular Girls Match gjorde det skarpt denne uken.

Norge tok en veldig sterk 2. plass i Quadrangular Girls Match denne uken.

Turneringen, som gikk av stabelen i Italia, ble spilt i matchformat, og det ble spilt seks singelkamper og tre foursomekamper hver dag. Og de norske jentene ble altså nummer to totalt.
Selv om det ble tap for Italia og Østerrike, klarte de norske jentene å sanke inn såpass mange poeng at de totalt sett endte foran både Østerrike og Frankrike (Norge slo for øvrig Frankrike 5-4).
Det norske laget besto av Nicoline E. Skaug (Oslo GK), Veslemøy Heramb (Atlungstad GK), Julie L. Riis (Fana GK), Maria Tønnessen (Grimastad GK), Mariell Bruun (Larvik GK) og Vivian Mellum (Moss og Rygge GK).
- Vi har hatt en super uke. Nå er vi på vei hjem med en gjeng slitne jenter, opplyser landslagstrener Line Berg i en sms til Norsk Golf.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.