Knapp ledelse til Parry

I FØRINGEN: Engelskmannen John Parry leder etter tre runder av Vivendi Cup 2010 i Paris. Foto: All Over Press.

Engelskmannen John Parry tar med seg en ledelse på ett slag til søndagens sisterunde av Vivendi Cup 2010.

Engelskmannen John Parry gikk lørdagens tredjerunde på 70 slag, to under par og ligger med det 15 under par for turneringen, ett slag foran danske Mark Haastrup. Haastrup leverte lørdagens beste runde med 66 slag og gjorde et tigersprang opp resultatlisten.
John Parry ledet forrige ukes Europatourturnering i Østerrike etter 36 spilte hull, men falt tilbake til 20. plass. Denne uken leder han etter 54, så da gjelder det bare å holde ut 18 hull til. Dagens runde bestod av fem birdier og tre bogeyer. Parry ligger på 116. plass på årets pengeliste, og er avhengig av å prestere i sesongavslutningen for å unngå å gå gjennom q-school kvalifiseringen for å sikre tourkortet for neste sesong. 
 
Stoler på magefølelsen
Parry vant også i Frankrike i fjor, da på Challenge-touren i Toulouse. Han forholder seg beskjeden med tankene på seiersmulighetene hans søndag.
- Selvfølgelig går jeg ut der imorgen for å vinne, men jeg skal bare prøve å spille bra golf og håpe på at det er bra nok til å vinne, sa han etter runden. 
Han mener at å stole på førsteinstinktet har vært nøkkelen til hans bra spill denne uken.
- I dag stolte jeg helt på meg selv, og jeg torde å gå etter magefølelsen min. Jeg begynner å bli mer og mer vant til å spille under press, avsluttet han.
 
Harrington klatret
Ryder Cup-deltager Padraig Harrington benyttet lørdagen til å bedre sin 74-runde fra fredagen. Med en ustabil runde som inneholdt hele åtte birdier, tre bogeyer og en dobbelbogey fullførte han dagen med 69 slag, tre under par.
Harrington føler nok presset på seg til å prestere før Ryder Cup neste uke. Iren ble valgt som kaptein Colin Montgomerie sitt siste wild card-valg, foran spillere som Justin Rose og Paul Casey som begge har bedre sesonger bak seg.
Men klarer han å produsere åtte birder under sine Ryder Cup-matcher blir han i hvertfall en populær foursome-partner.
 
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.