Knus drivene med Cobras kanon

LONG TOM: Med Cobras nye drivere som kommer rett fra produksjon skal du oppnå lengder du aldri har opplevd tidligere. (Foto: Cobra Golf)

Cobra Golf lanserer to nye drivere, med ett mål for øyet: du skal slå LANGT.

(Pressemelding)

De to vidunderene heter "Long Tom" og "Long Tom RAW". Sistnevnte vil kun bli solgt i et begrenset antall. Kun 500 av denne vil bli lansert globalt.

- Vi bryter en barriere med Long Tom Driveren, sier president i Cobra Puma Golf, Bob Philion. - Vi er så begeistret for den av ti besluttet å fremskynde salget, slik at køllen går rett fra produksjon og ut i salg. Det ubehandlede utseendet på køllehodet illustrerer at køllen kommer rett fra testing, og den får dermed et unikt utseende.

Navnet Long Tom kommer fra en kanon som ble brukt under den andre verdenskrig og i Korea-krigen. Vi må så lang tilbake som til 1970 da Cobra Golf lanserte sin første versjon av Long Tom, og dette var en av de første driverene med et skaft på 46 tommer. Grafalloy Blackbird-skaftet på den nye driveren er på utrolige 48 tommer, hvilket bidrar til å skape en enorm sentrifigualkraft i svingen. Dessuten er grepene kortere, slik at du ikke kan gripe ned på køllen. Her tvinges du til å spille aggressivt!

25 november er datoen driverne slippes for salg. Veilendende pris på RAW-utgaven er 3 799 kroner, mens standardversjonen vil selges for 3 199 kroner.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.