Kofstad bytter klubb fra Losby til Oslo

Espen Kofstad

Espen Kofstad, her fra BMW PGA Championship på Wentworth i 2013, skifter hjemmeklubb fra Losby til Oslo. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Losby GK har vært Espen Kofstads hjem hele karrieren. Nå har han skiftet hjemmeklubb av hensyn til sitt nye treningsregime.

Det opplyser Losby GK på sine hjemmesider. 

«Espen har som kjent slitt med ryggplager de siste sesongene. På grunn av dette har han blitt tvunget til å gjøre store forandringer i sitt treningsopplegg. Skifte av trener, mer fokus på fysisk trening og kortere økter gjør at han har måttet legge om mye av sin hverdag. Disse forandringene gjør det lite praktisk for Espen å fortsette å trene på Losby. Reiseveien mellom Olympiatoppen og Losby blir lang, og det blir vanskelig å få hverdagen til å gå opp. Han bor på Røa i Oslo, og har fått muligheten til å trene og spille på Oslo GK under forutsetning av at han representerer klubbben», skriver Losby.

Norges eneste europatour-spiller skifter hjemmeklubb til Oslo GK, men vil fortsatt være medlem på Losby.

Hovedpersonen selv har også skrevet en hilsen til Losby-medlemmene, der han forklarer hvorfor han skifter klubb. Han beskriver en slitsom hverdag, hvor han trener mindre golf enn han selv ønsker, der treningstiden veksler mellom behandling, Olympiatoppen ved Sognsvann og golftrening.

– Da jeg sluttet å trene med Mark (Davies, tidligere trener ved Losby journ. anm.), og ikke kunne trene så mye som jeg ville, begynte jeg å trene nærmere der jeg bor (…) Ettersom øktene er kortere og jeg ikke er på golfbanen så lenge av gangen, er dette det smarteste praktiske valget for meg og min karriere, skriver Kofstad.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.