Kofstad på 30. plass

CHALLENGE TOUR: Espen Kofstad lyktes bedre i siste runde på Gujarat Kensville Challenge 2012 i Ahmedabad. (Foto: All Over Press)

Espen Kofstad klatret 21 plasser på leaderboardet på Kensville Golf& Country Club idag. Tyske Kieffer vant etter en playoff med Rahil Gangjee.

Kofstad var en av 11 som greide å spille under par på siste runde av Challenge Tour-turneringen The Gujarat Kensville Challenge 2012 i Ahmedabad. Med fem birdies og fire bogeys spilte han banen på 71 slag, samme som han gjorde da han greide cuten fredag.

- India var OK, spillet var litt opp og ned, men jeg fikk en ok start på sesongen. Jeg lærer nye ting hver uke, og føler at jeg kommer til å være enda bedre forberedt neste gang jeg står på første tee, sier Kofstad i en sms til Norsk Golf.

Turneringen endte i omspill mellom hjemmefavoritten Rahil Gangjee og tyskeren Max Kieffer, som ble den som trakk det lengste strået da han to-puttet fra 40 ft. Gangjee to-puttet for dobbelbogey. Dette er første gang Kieffer vinner på Challengetouren, og han rykker opp til toppen av Challenge Tour-rankingen med en premiepott på 32 000 euro som er i overkant av 245 000 kroner. 

Espen Kofstad drar til USA i midten av februar og så videre til Colombia.

Runde 3:

Ingen stor dag for Espen Kofstad i India i dag. En 76-runde resulterte i at han fortsatt ligger på 51-plass, samme som igår.

Tøffe forhold med mye vind ga relativt høye scorer idag, og bare syv spillere spilte under par på tredje runde av Gujarat Kensville Challenge 2012 i Ahmedabad.
Losby-spilleren startet dårlig med to bogeys, og det skulle bli en til før spillet til Kofstad tok seg opp. På hull ni og 11 satt imidlertid birdieputten, men med nok en bogey og en dobbelbogey, endte han med fire over, og dermed ingen forbedring fra gårsdagen.

Challenge Tour-debutant Rahil Gangjee ligger fortsatt i ledelsen, selv om han i dag gikk en over par. Amerikanske Dodge Kemmer og Maximillian Kieffer fra Tyskland deler andreplassen, begge gikk to under idag.
Svenske Jens Dantorp og danske Anders Harto kjemper i toppen, begge totalt på -4, bare to bak inderen i ledelsen.

Espen Kofstad slår ut kl 8 søndag, og tidsforskjellen er fem timer.

Les også  Kofstad klarte cuten med et nødskrik

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.