Kofstad på det jevne

GODKJENT: Espen Kofstad spiller bra i Sveits, men trenger snart en topplassering om han skal kvalifisere seg til neste års Europa-tour. (Foto: Christian Døvle)

Espen Kofstad ligger ikke langt unna en topp-ti plassering i Sveits, men har et stykke opp til toppen av leaderboardet.

24-åringen jager dyrbare penger denne helgen nå som avslutningen av Challenge Tour-sesongen nærmer seg med stormskritt, og etter tre runder av Rolex Trophy i Geneve ligger han fortsatt godt plassert. Lørdag ble det en helt grei runde på en under par, som tok ham til syv under for turneringen.

Dermed deler han 12. plassen med fem andre spillere, den samme posisjon han hadde som utgangspunkt på starten av dagen. Totalt ble det fire birdies og tre bogeys på runden. Han har to slag opp til tiendeplassen, men har fortsatt et langt stykke å gå opp til tet. Der ligger engelskmannen Sam Hutsby 15 under totalt og åtte foran Kofstad. Hutsby leder med ett slag på franske Benjamin Hebert, og to på Florian Praegant og Tommy Fleetwood på tredjeplass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.