Kom til kort mot Hjorth

I TOPPEN IGJEN: Det ble nok en plassering høyt oppe for Suzann Pettersen. Men fortsatt lar seieren vente på seg. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Men det ble en ny topp-plassering på Suzann Pettersen.

Det norske golfesset endte til slutt på en tredjeplass i helgens Avnet LPGA Classic, men hun snuste i realiteten aldri på en seier. Til det spilte svenske Maria Hjorth simpelthen for godt. Hjorth vant på ti under par, mens Pettersen aldri kom seg lenger ned enn sju.

Dermed delte hun en tredjeplass med Na Yeon Choi. På plassen over havnet Song-Hee Kim.

- Dette var gode skritt i riktig retning. Jeg puttet bra, og slo ballen også OK, skrev Tutta på sin twitterprofil etter turneringen.

Sisterunden gikk hun for øvrig to under par. Tredjeplassen var verdt 76.502 dollar.

Neste turnering på LPGA-touren er Sybase Match Play Championship, som begynner i midten av mai.

Hjorth tok sin femte LPGA-tittel etter at hun avsluttet turneringen med en runde på fem under par. Sist hun vant var LPGA Tour Championship på slutten av fjorårssesongen.

P.S Lexi Thompson, bare 16 år gammel, ledet turneringen før siste dag, og endte til slutt på en delt 19. plass etter at hun avsluttet med en runde på seks slag over par.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.