Kongsvinger Golfklubb konkurs

KONKURS: Kongsvinger Golfklubb fikk det dessverre ikke lenger til å gå rundt økonomisk, men banen holdes fortsatt åpen. (Foto: Facebook)

Klubben leverte i forrige uke oppbudsbegjæring, men opplyser om at driftsselskapet fortsatt holder banen åpen inntil videre.

Et landets flotteste golfanlegg har dessverre gått konkurs, men banen holdes fortsatt åpen opplyser klubben på sin hjemmeside. På sin Facebook-side skriver klubben videre:

Driftsselskapet er ikke konkurs og driver banen inntil videre. Påmelding i Golfbox. Alle må betale greenfee, både medlemmer i Kongsvinger Golfklubb og andre klubber. For "egne" medlemmer er det 100 kroner i greenfee og 300/350 kroner som vanlig for medlemmer av andre klubber. Banen er i topp stand, nyklippet og grønn og fin. Alltid tørr, uansett hvor mye nedbør det kommer.
Enkel servering, kaffe, vaffel, brus og sjokolade.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.