Kort comeback for Sörenstam

FOR VELDEDIGHET: Annika Sörenstam stiller opp for et veldedig formål i slutten av august. (Foto: Doug Benc, Getty Images)

Annika Sörenstam og Lorena Ochoa gjør comeback. I det minste for en dag.

31. august i år deltar de tidligere verdensenerne Annika Sörenstam og Lorena Ochoa i en veldedighetsturnering i New York til støtte for unge amerikanske urinnvånere.

- Det er veldig inspirerende for meg å kunne lokke store spillere som egentlig har sluttet, sier initiativtakeren Notah Begay III til Associated Press.

Begay III er den eneste amerikanske urinnvåneren på PGA-touren, og han har lenge arbeidet for indianernes rettigheter.

- Jeg er 37 år, men jeg kommer til å fortsette å jobbe for våre rettigheter til jeg dør, sier Begay.

Årets utgave av Notah Begay Challenge spilles på Atanyute, Turning Stone Resort. Det er tredje gang turneringen arrangeres. Pengene som blir samlet inn, skal gå til å bekjempe diabetes og hjelpe unge som sliter med overvekt.

Begays turnering har siden begynnelsen samlet inn over en million dollar.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.