Kort pappaperm for Stenson

I AKSJON ALLEREDE: Henrik Stenson er ventet til WGC på Doral i Florida til helgen. (Foto: GettyImages)

Henrik Stenson tar ikke lange pausen etter han på nytt ble pappa.

Fredag i forrige uke fikk Henrik Stenson, for øyeblikket ranket som verdens 10. beste golfspiller, sitt andre barn. Denne gangen ble det en sønn.
- 53 centimeter og 3506 gram. Bådde mamma og lille Kalle har det bra, skriver Stenson i en tekstmelding til Svensk Golf.
Men det blir ingen langvarig pappaperm for det svenske golfesset. Det er ventet at han stiller opp i helgens WGC på Doral.
- Alt virker bra, og om det ikke blir noen forandringer i siste liten, kommer han til å spille, sier Kenneth Svennberg i Stenson management til det svenske golfbladet.
Stenson har imidlertid slitt med influensa den siste tiden. Så forberedelsene rent golfteknisk kunne definitivt ha vært bedre.
- Vi får vel se om han vet hva som er opp eller ned på golfkøllene, humrer Svennberg.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.