Kort prosess

SKUFFET: Christian Aronsen klarte ikke å ta med seg sitt gode spill på Ecco Tour over til Nordea-touren. (Foto: Christian Døvle)

Ingen av de tre nordmennene som deltok i ukens Nordea Tour-turnering i Sverige klarte cuten.

Både Christian Aronsen, Øystein Engevik og Rikard Halvorsen må reise slukøret hjem fra Söderby GK utenfor Stockholm, etter skuffende spill i Nordea Tour-turneringen Söderby Masters by Hemmabutikerna.

 

Mest overraskende er det kanskje at Aronsen misset cuten, med tanke på hans solide spill så langt i år på Ecco Tour, der han ligger på andreplass på tourens sammenlagtranking, Backtee Race to Himmerland.

 

Kun de 45 beste av feltet på 151 spillere kvalifiserte seg til lørdagens tredje og avsluttende runde, og det var Øystein Engevik som endte nærmest av de norske.

 

Bergenseren slo tilbake etter sin skuffende 76-runde torsdag med en andrerunde på to under par, som akkurat ikke var nok til å klare cuten. Tre slag bak ham endte Christian Aronsen, som aldri klarte å komme inn i flytsonen. Med åtte bogeys og to dobbelbogeys på scorekortene etter to runder blir det vanskelig å hevde seg i toppen, selv med åtte birdies totalt.

 

Heller ikke for Oppegård-spilleren Rikard Halvorsen skulle spillet sitte denne uken. Han runder på 76 og 75 slag holdt til en delt 96. plass.

 

Svenskene Max Munther og Victor Hielte deler ledelsen på ti under par. Neste turnering på Nordea Tour er forøvrig Svedala Open 31. mai - 2. juli. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.