Krabbegolf på Tjøme

Krabbegolfere: Jan Willy Abrahamsen holder hummerfatet. Vinnerlaget bestod av f.v. Hege B. Indseth, Hallvard F. Jacobsen, Morten Wold, Nina Bjurhult og Erik A. Arlin

På Tjøme spiller de Krabbegolf, og det betyr ikke at det går veldig sakte på banen.

Derimot betyr det at det vanker hummer og krabber til alle deltakerne. Den tradisjonsrike Krabbegolfen ble avholdt i strålende sol lørdag 9. oktober. Klubbens styreformann, Jan Willy Abrahamsen, sanket inn havets delikatesser. Han fisket som vanlig hummer og krabber til klubbens medlemmer. Årets Krabbegolf startet klokken 1000 med shotgun. Spilleform var scramble. Klokken 1800 møttes gjengen på klubbhuset. 

Vinnerlaget fikk servert hummer og mottok flotte premier. Andre deltagere kunne glede seg over krabbe, kreps og reker. Det var en særdeles hyggelig dag på Rød Gård - fra morgen til kveld! skriver Abrahamsen til norskgolf.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.