Kremen av kremen

PRISVINNER: Vakre Praia D´El Rey Mariott Golf & Beach Resort i Portugal har blitt kåret til Europas beste golfresort.

Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort i Portugal er for andre året på rad blitt kåret til Europas beste golfresort.

Langs den solfylte portugisiske sølvkysten, like nord for hovestaden Lisboa ligger Praia D´El Rey Mariott Golf & Beach Resort. Luksusanlegget inneholder et femstjerners hotell, en 18-hulls mesterskapsbane av topp internasjonal standard, og har en spektakulær utsikt mot Atlanterhavet.

Nå har anlegget vunnet den anerkjente reiseprisen til 2010 World Travel Awards, "reiseprisenes Oscarutdeling", for Europas beste golfresort.

Dette er ikke første gang Praia D´El Rey har gjort det bra i en kåring. Golf World Magazine har tidligere kåret banen som Europas 13. beste golfbane. Siden banen åpnet opp i 1997 har anlegget blitt ett av Europas mest populære, med over 250 000 årlig besøkende gjester.

Praia D´El Rey har en rekke andre aktiviteter blant sitt fritidstilbud, blant annet vannsport, tennis- og fotball, restaturanter og gode shoppingmuligheter.  Området på 230 hektar inneholder over 900 luksusvillaer, rekkehus og leiligheter. Alt plassert langs den lange strandkanten Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.