Kristiansen skrev under for Lacoste

FRISK START: Anders Kristiansen er klar for turneringsspill igjen. Her med Øystein Gulbrandsen. (Foto: Darren Webster-Clarke)

For noen uker siden skrev Knut Børsheim under en klesavtale med Conte of Florence. Nå har Team Rio-lagkamerat Anders Kristiansen signert for Lacoste.

Borregaard-spilleren har signert en avtale med Lacoste som strekker seg utover 2012-sesongen. Dermed blir han å se med den velkjente grønne krokodillen på brystet i årets turneringer. Kristiansen har vært vekk fra turneringsgolf de siste par årene på grunn av en ryggskade, men den tidligere verdensmesteren er nå klar for å satse for fullt igjen.

 

- Dette er et stort steg fremover for Anders som har vært ute i to år. Det er veldig oppmuntrende at et verdensledende klesmerke viser så stor tro på ham, sier hans trener Darren Webster-Clarke i en pressemelding.

 

Anders har denne uken vært på landslagssamling med Team Rio i Barcelona og forberedt seg til den nye sesongen. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.