Kritikk mot Jack Nicklaus

INGEN ST. ANDREWS: Det blir ingen firehullsturnering på Jack Nicklaus på St. Andrews i sommer. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Men for Jack Nicklaus handler det om nostalgi.

I tillegg til British Open vil St. Andrews i Skottland også være vertskap for en firehullsturnering der mange av turneringens tidligere mestere vil delta. Severiano Ballesteros, Tiger Woods og Nick Faldo er bare noen av dem.

Men Jack Nicklaus kommer ikke til å være med. Legenden har måttet tåle kritikk i britisk presse etter at han gikk ut og sa at han bare kom til å dra til St. Andrews dersom hans sponsor ønsket ham der for å utføre spesifikke oppgaver.

Det har de ikke bedt han om. Nicklaus har derfor ingen planer om å delta.

Men det har, ifølge Nicklaus selv, ingenting med penger eller den lange turen over havet å gjøre. Nicklaus spilte sin siste major nettopp på St. Andrews i 2005, og han ønsker ikke å viske ut det minnet.

- Det var en perfekt avslutning, sier Nicklaus. - Det var der jeg avsluttet karrieren min. Det har med seg en spesiell følelse, og jeg ønsker å bevare den følelsen, sier han.

Kilde: Associated Press

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.