Krogh slo tilbake i Spania

Krogh slo tilbake i Spania

SLO TILBAKE: Kristian Krogh Johannessen er beste nordmann etter første runde i Spania. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Fersk proff Kristian Krogh Johannessen er beste nordmann etter første runde av Nordic League Winter Series Hills Open i Spania.

Årets andre Nordic League-turnering er i gang på Lumine Golf i Spania, med seks nordmenn i aksjon.

Etter en skuffende proffdebut med misset cut forrige uke, slo Johannessen sterkt tilbake i torsdagens åpningsrunde på Lumine Golf Club.

Drammenseren deler 12. plassen på tre under par, takket være fem birdies og kun to bogeys. Han har tre slag opp til svenske Steven Jeppesen, som troner alene på toppen av leaderboardet.

Slaget bak Krogh følger et annet nytt Team Norway-tilskudd, Sondre Ronold (Stavanger GK) på delt 15. plass. Christian Aronsen (Miklagard GK) var den siste som kom seg under par for dagen, ett slag bak Ronold på delt 26. plass.

Aronsen var med sin 10. plass beste nordmann i forrige ukes turnering - en turnering han forøvrig ledet før siste runde.

Lenger ned på leaderboardet finner vi Eirik Tage Johansen (Stavanger GK) på delt 72. plass (+2), Stian W. Hansen (Miklagard GK) på 91. plass (+3) og Dennis den Roover (Miklagard GK) på delt 139. plass med en tung +11-runde.

Av de seks norske spillerne, er det kun Kristian Krogh Johannessen og Sondre Ronold som har full kategori på årets Nordic League. Spillerne som leverer i de fire vinterserie-turneringene  i februar og mars også kunne gjøre seg fortjent til en god kategori.

Leaderboard


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.