Kuchar i tet

I TET: Matt Kuchar leder PGA-mesterskapet etter første runde. (FOTO: Getty Images)

Matt Kuchar var best på førsterunden av PGA-mesterskapet, andrerunden er allerede i gang.

Kuchar spilte en 67-runde, og ledet alene. Men det varer ikke lenge, for spillerne som ikke ble ferdige med førsterunden i går på grunn av tåke, blant dem Kuchar, gikk rett ut på andrerunden. 

Langtslående Bubba Watson og Francesco Molinari ledet PGA-mesterskapet da førsterunden ble stoppet på grunn av tåke.

Tåka kom sigende underveis på runden, så ingen av de som startet sent fikk fullført. Førsterunden 

Banen har vært utsatt for mye regn denne uka, og gitt forhold som passet langtslående Bubba Watson godt. Han spilte seg til seks birdier, og hadde blant annet ni enputter. Om muligheten til å vinne en major sier han dette. 

- Alle turneringer jeg har en vinnersjanse i er en major. Jeg forandrer ikke måten å gjøre ting på uansett. Jeg bruker fortsatt driveren så ofte jeg kan, sier Watson til pgatour.com

Molinari satset på nøyaktighet, og det lønte seg. Han misset bare fire fairwayer og to greener. Og det er ingen grunn til å tro at ikke Molinari kan vinne PGA-mesteskapet. De siste to major-turneringene er vunnet av spillere som aldri har gjort det før. 

- Tiger kommer til å komme tilbake på sitt gamle nivå, og Phil kommer til å vinne flere majors. Så da er det bare å spille skikkelig bra, og gripe sjansen når du har den, sier Molinari. 

Og apropos Tiger Woods, han spilte faktisk sin første runde under par på lang tid. Noe han selv var meget fornøyd med. Riktignok ble det bare ett slag under par, men det var helt greit. 

- Å gå under par var målet i dag, sa Woods etter runden. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.