Kuler og krutt, Kuchar

HÅVER INN: Matt Kuchar er i sitt livs form for tiden. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Matt Kuchar er brennhet om dagen.

Før denne sesongen hadde Matt Kuchar bare tre topp 3-resultater å vise til på sine 52 siste turneringsstarter. Så langt i 2010 har han en liknende statistikk fordelt på åtte turneringer.

Ting har med andre ord gått veien for Matt Kuchar.
I helgens turnering på TPC Blue Monster avsluttet han World Golf Championships-CA Championship med en runde på 68 slag. Det var godt nok til en delt 3. plass sammen med Padraig Harrington og Martin Kaymer. De var sju slag bak vinnende Ernie Els.
- Det hjalp enormt for meg å vinne i fjor, sa Kuchar etter turneringen. Han refererer til seieren sist oktober i Turning Stone Resort Championship, der han slo Vaughn Taylor på det sjette omspillshullet. Og i år har han altså begynt med en 3. plass i SBS Championship, han delte 2. plassen to uker senere i Bob Hope Classic, før det altså ble en ny pallplassering - hvis man kan bruke det begrepet innen golfen også - nå i helgen.

Han har allerede spilt inn over 1,4 millioner dollar i år. Det tilsvarer en 7. plass på pengelisten. Det er om lag 550.000 dollar bak The Big Easy - Ernie Els.

Kilde: Associated Press

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.