Kulturkræsj i Franciacorta

GODT BESKYTTET: Kanskje de ikke har råd til solkrem? Men råd til å spille en av Brescias fineste baner, det har de. (Foto: Kaia Means)

Solfobi eller gresspollenallergi? Vi visste ikke helt hva vi skulle tro da vi møtte denne gruppen damegolfere i Brescia, Italia.

Tekst: Kaia Means

 

Både greenkeepere og andre golfere stoppet opp og gapte (og tok bilder) da denne firerballen spilte på den lekre Franciacorta Golf i Brescia, nord i Italia.

 

Italia er ikke akkurat det stedet der damer er kjent for å gå med veldig mye tøy på kroppen. Men denne gruppen fulgte ikke lokale skikker.

 

Åpenbart er det ikke gjevt å være ute i naturen mens man spiller, for disse damene får verken nyte godt av en eneste solstråle, ei heller får de kjent på den italienske vårbrisen.

 

La oss håpe de fikk slappe av ordentlig etterpå med en god flaske Franciacorta sprudlevin. Hvis ikke det også ville vært for farlig!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.