Kunst for golf

VIL REDDE KLUBBEN: Kongsvinger GK håper kommunen vil kjøpe et kunstverk til 750 000 kroner for å redde klubben.

Ove Jahnsen i Kongsvinger GK håper kommunen vil kjøpe kunst for å redde klubben. 

Kongsvinger GK har i lang tid jobben med en redningspakke for å skrape sammen de 2,8 millionene det er snakk om for å redde Kongsvinger GK, skriver Glåmdalen. Gjennom en aksjon blant medlemmene er det tidligere samlet inn en million kroner. I tillegg har Sparebank 1 Hedmark og Innovasjon Norge gitt klubben rentefritak tilsvarende 800 000 kroner. Klubben trenger imidlertid enda en million for å være i mål. 

- Får vi på plass den siste millionen bør den økonomiske situasjonen være lys i årene som kommer, sier Jahnsen til avisen. 

For å klare det ønsker klubben at kommunen kjøper et kunstverk som er plassert ved Flerbrukshuset ved Liermoen. Kunstverket har en pris på 750 000, og det vil redde klubben og dens forpliktelser overfor Vinger Golf. Og rådmann, Bernhard A. Caspari, er positiv til planene. 

- Liermoen er viktig for flere brukere enn bare medlemmene til golfbanen. Å kjøpe kunstverket virker fornuftig som et bidrag til støtte for å redde klubben, sier Caspari til Glåmdalen. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.