Kvadruppel pine for Choi

AU DA: K.J Choi hadde ingen god opplevelse på det siste hullet på Colonial lørdag. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

K.J Choi kommer til å ha mareritt om lørdagens 18. hull.

Sørkoreaneren, som har hatt en glimrende sesong på PGA-touren så langt i år, var på vei mot noe virkelig stort på lørdagens runde. Før det siste hullet var han hele åtte slag under par, og med birdie på det siste hullet kunne han tangert banerekorden på 61 slag.
Men så var det dette sistehullet, da.
Chois utslag havnet i roughen på venstre side, og han klarte ikke å komme seg ut derfra på første forsøk. Det andre forsøket sendte han rett i vannet. Slaget etter droppen havnet over greenen, det samme skjedde da han skulle slå seg inn på greenen igjen, før han til slutt senket en tremeters putt for kvadruppelbogey.
Det betydde en runde på 66 slag. Han ligger dermed på delt 18. plass før den siste runden.
- Utslagene og jernene mine - alt fungerte bra, helt til det siste hullet. Jeg visste det var vanskelig. For noen år siden, da jeg gjorde en trippelbogey der, slo jeg ballen for langt til høyre, så jeg forsøkte å legge meg litt til venstre denne gangen. Dessverre trakk jeg ballen for mye med meg til venstre, sa han til pgatour.com etterpå, før han la til: - Men i morgen er det en ny runde.
Choi er ikke den eneste som opplevde en kvadruppelbogey lørdag. Franske Raphael Jacquelin, som i likhet med Choi var på vei mot noe stort på sin runde under Madrid Masters, måtte tåle en kvadruppelbogey på det 15. hullet. Før det var han sju under par for dagen. Han endte til slutt på fire under par.
Hvordan det ligger an ellers i den turneringen, kan du lese mer om her.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.