Kvinneturnering på Grini og Haga til helgen

Meld deg på Ladies Tour (Foto: Flickr/Illustrasjon)

Haga GK og Grini GK arrangerer ”Langs Griniveien Open” førstkommende helg, og det er fortsatt tid til å melde seg på!

- Turneringen er åpen for damer, uavhengig av alder og ferdighetsnivå, og vi håper mange vil benytte muligheten til hyggelig konkurranse sammen med oss, sier turneringsleder Ann-Mari Kjos fra Grini GK. Værmeldingen lover sol og 20 grader, så foholdene vil bli de beste!

Det konkurreres i tre klasser, avhengig av ferdighetsnivå.
Klasse 1; Netto slagspill med fullt Spillehandicap, dvs. at man huller ut alle hull og rundens resultat er antall slag totalt minus Spillehandicap. Spillere med Hcp 18,4 eller lavere.
 

Klasse 2; Slaggolf med fullt Spillehandicap, dvs. at man plukker opp ballen når man har slått fire slag mer enn hullets par. Hullets score blir dette antall + 1. Fra rundens totalscore trekkes fullt Spillehandicap. Spillere med Hcp 18,5 eller høyere.
 

Klasse 3; Scramble for tomannslag med ¼ sammenlagt Spillehandicap. Ingen øvre eller nedre handicapgrense.

Minimum 1/5 av startliste premieres. - Vi vil i tillegg kåre sammenlagt vinnere i hver klasse for de av dere som er med på begge turneringene, sier Ann-Mari Kjos. Påmelding i Golfbox via Grini GK innen onsdag 1. juni kl. 12:00.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.