Lader opp med Obama

FÅR MØTE SJEFEN: Padraig Harrington er invitert til en fest i Det Hvite Hus på St. Patrick's Day.

Padraig Harrington får en oppladning til Masters han sent vil glemme.

Iren er invitert til selveste Det Hvite Hus på St. Patrick's Day, der han får muligheten til å snakke med presidenten om en av sistnevntes lidenskaper, nemlig golf.
- Jeg ser fram til det. Det kommer til å bli noe annerledes. Barack Obama er åpenbart en av de mest karismatiske personene i verden, en av de mektigste mennene i verden. Du ønsker gjerne å møte disse folkene og se hvordan de er. Du kan få vite mye bare ved å møte noen, sier Harrington.
- Pluss at jeg har aldri vært i Det Hvite Hus, legger han til.
Dagen etter skal Harrington delta i Transitions Championship i Florida.
- Obama er veldig ivrig, har jeg hørt. Han er venstrehendt, er han ikke? Jeg vet ikke, kanskje vi kommer til å snakke om golf. Hvem vet? Jeg har en uke på meg til å tenke ut noe fornuftig å snakke om. Jeg er sikker på at alt er blitt spurt om før...
Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.