Lag din helt egen beltespenne

PIMP UP! Amerikanske Anthony Kim har satt en egen standard på PGA Tour med sine beltespenner, her fra The Masters i fjor. (Foto: Getty Images)

Nå kan du bli like «pimpet up» som Anthony Kim.

Det fortelles en historie om amerikanske Anthony Kim. Han var fortsatt fersk på PGA Tour da han sto og varmet opp på putting greenen før en turnering. Noen meter unna sto Nike-kollega Tiger Woods i samme ærend. Verdenseneren hevet på øynebrynene da han så beltespennen til den unge utfordreren.

«What´s that?!» spurte Tiger, og pekte mot spennen med initialene «A.K.» Woods var tydeligvis mer forundret over Kims mangel på beskjedenhet enn noe annet.

For det skal innrømmes: Du bør ha et spill som matcher hvis du skal ta opp kampen med Kim om den tøffeste beltespennen i byen. Det siste er iallfall mulig.

Gjennom det amerikanske nettstedet Ace Buckles (www.acebuckles.com) kan du få laget opp din helt egen spenne. Form, materiale og design bestemmer du helt selv. Du har også mange ferdige motiver å velge blant.

Er du ikke selv av den kreative sorten, men klar for å ikle deg ferdigproduserte beltespenner som rocker? Sjekk ut disse nettsidene: 59belts, J.Lindeberg, Ian Poulter Design, SubSeventy og Puma.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.