Lag fra Mørk vant Pink Cup

Lag fra Mørk vant Pink Cup

VINNERE: Laget fra Mørk som vant årets Pink Cup: Geir Harstad, Jan Emil Magnussen, Mats Graarud og Jan Erik Magnussen

Et lag fra Mørk Golfklubb vant finalen i årets Pink Cup, som ble avviklet på Ålesund Golfklubbs bane i helga.

Golfspillere i 77 klubber har i løpet av sesongen samlet inn nærmere 1,3 millioner kroner til støtte for kreftsaken gjennom Pink Cup.

 

- Samlet har vel 2400 golfspillere vært med på forskjellige arrangementer, og interessen for veldedighetsturneringen er stadig økende, kunne president Finn H. Andreassen opplyse under premieseremonien.

 

Ålesund Golfklubb gjorde Pink Cup-finalen til en flott blanding av en klubbturnering og en finale for de tilreisende lagene. Med kakesalg og innsamling av midler til kreftsaken, noe som ga ytterligere 15.000 kroner på kontoen til Kreftforeningen.

 

Under turneringen presterte 13 år gamle Emilie Myklebust Bjørge fra Ålesund å gjøre en eagle på banens første hull, et par 4 på  270 meter.

 


TALENT: Emilie Myklebust Bjørge ( 13 år ) satte eagle på hull  1, et par 4 på nærmere 300 meter!

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.