Lag-NM spekket med proffer

Lag-NM spekket med proffer

Hjemmelaget Stavanger GK er regjerende mester. Fra venstre står Are Friestad, Petter Mikalsen, Ole Ramsnes, Sondre Ronold, Eirik Tage Johansen og kaptein Jan Egil Nærland med trofeet. (Foto: sgk.no)

Mange proffer stiller til start når Stavanger Golfklubb er vertskap for Norges beste klubblag 17.-19. juli 2015.

De 16 beste herrelagene og åtte beste damelagene fra norske golfklubber samles for å kjempe om norgesmester-tittelen i golf for lag fra fredag til søndag. Turneringen spilles på Stavanger GK for andre år på rad.

Vertsklubben stiller selv med lag både i herre- og dameklassen, og må innfinne seg med et stempel som storfavoritt blant herrene med Team Norway-spillere som Eirik Tage Johansen, Ole B. Ramsnes og Sondre Erevik Ronold på laget.

Stavanger GK er regjerende mester i herreklassen, mens Drøbak er fjorårsvinner i dameklassen.

– Banen er i veldig god stand, og med flere profiler fra både Team Norway og landslag, blir dette en turnering som holder svært høyt nivå, sier daglig leder Steinar Fløisvik i Stavanger Golfklubb i en pressemelding.

Lag-NM spilles som fem 18-hulls runder over tre dager, og det kåres Norgesmester for herrer og damer. 

1. divisjon lag-NM 2015:

Herrer

Bergen GK
Borregaard GK
Byneset
Bærum GK
Drammen GK
Drøbak GK
Fana GK
Haga GK
Kragerø GK
Miklagard GK
Nøtterøy GK
Oslo GK
Sandnes GK
Stavanger GK (regjerende mester)
Trondheim GK
Vestfold GK

Damer

Bærum GK
Drammen GK
Drøbak GK (regjerende mester)
Losby GK
Oslo GK
Skjeberg GK
Stavanger GK
Vestfold GK


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.