Landets beste juniorer

NM-VINNER: Olivia Hüllert fra Bærum GK vant NM-gull for junior. (FOTO: Bærum GK)

En startet elendig, en annen med en kanonrunde, men Olivia og Oddvar fikk hvert sitt gull til slutt. 

Olivia Hüllert fra Bærum GK startet junior-NM på Hauger med en 82-runde. Andre dag forbedret hun seg til 75, og med 73 på den tredje og siste runden var NM-gullet i boks. Hun vant to slag foran Cesilie Hagen fra Drammen GK. Tonje Daffinrund fra Vestfold GK tok tredjeplassen. 

I gutteklassen fikk Oddvar Hjellegjerde fra Haga en perfekt start på mesterskapet med en 66-runde. Til tross for 75 slag andre dag, klarte han å spille en 70-runde siste dag. Og med den gode åpningen hadde han stort nok forsprang til at de andre ikke klarte å ta ham igjen. Totalt endte han fem under par, noe som var hele fire slag foran andremann, Ole Berge Ramsnes fra Stavanger GK. De tok var de eneste som endte under par totalt. Tredjeplassen tok Boris Alexander Christov fra Losby, to slag over par. 

NM for juniorer ble i år spilt på Hauger GK. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.