Lang, lengre, Jamie Sadlowski

Lang, lengre, Jamie Sadlowski

NY TREND: Sadlowski går fra Adams til Callaway. Han hentes nok ikke for sine ferdigheter som tourspiller. (Foto: Callaway Golf)

Callaway fyller stallen med langtslående spillere. 

 

I artikkelen vår om overganger i 2013 framhevet vi Callaways langtslående spillere. De har mer på lager - Jamie Sadlowski. Nå er han ikke en vanlig tourspiller. Han er verdens mest kjente 'long driver'. Jamies jobb er å slå ballen langt og han er veldig flink til det. To verdensmesterskap har det blitt og en personlig rekord på 445 yards (407 meter). 

 

Vi ser en ny trend hos utstyrsprodusentene. Cobra Puma signerte Jesper Parnevik, en spiller som har sett sine beste dager men er en udiskutabel trendsetter for golfere. Jamie Sadlowski blir også en type som setter standarden for hvordan et selskap oppfattes. De henter inn personer som passer for deres image, og som vi ser nå er det ikke alltid snakk om de absolutte toppspillerne på PGA, LPGA eller European Tour.

 

Her kunne vi lagt inn en video med Jamie Sadlowski som tester den nye Callaway X Hot driveren. Vi syns dette andre klippet er mye artigere. Link til X Hot video finner du under.

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.