Lang vei å gå for de norske

INGEN KONGESTART: Vi er blitt bortskjemt med kongestarter fra Suzann Pettersen denne sesongen. Så ikke denne gangen. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Ingen drømmestart for verken Suzann Pettersen eller Marianne Skarpnord i sesongens andre major.

En trio bestående av Cristie Kerr, Stacy Lewis og Seon Hwa Lee har tatt teten i LPGA Championship, etter at de åpnet turneringen med en runde på fire slag under par. Ytterligere 17 spillere kom seg under par på første spilldag, men dessverre var verken Suzann Pettersen eller Marianne Skarpnord blant dem.

De har inntatt posisjoner et godt stykke ned på ledertavlen, etter åpningsrunder på henholdsvis to og tre over par.

Suzann var imidlertid i det spøkefulle hjørnet etterpå.

- Jeg gjorde en Tiger/Phil i dag. Ingen birdies! I morgen vil jeg ha hevn!, skriver hun på sin twitterprofil.

Marianne Skarpnord begynte sin runde med to strake birdies, men etter det var slutt på de røde tallene på scorekortet. Det har dessverre vært noe av kjennemerket hennes denne sesongen. Hun har begynt bra, for så å falle av, gjerne med nokså stor hastighet mot slutten av rundene sine.

Nå ligger hun på delt 72. plass, med sju slag opp til lederplassen. Det betyr at hun helst trenger en runde under par fredag for å klare cuten.

For øvrig: Verdensener Ai Miyazato begynte LPGA Championship med en runde på fire over par. Det samme gjorde Karen Stupples. Legenden Nancy Lopez er også med i turneringen. Hun begynte med en runde på 84 slag...

Kilde: lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.