Langer årets spiller

IMPONERER STADIG: Bernhard Langer har ikke glemt sine gamle kunster, selv om han har havnet over i veteranenes rekker. (Foto: Ezra Shaw, Getty Images)

Ikke uventet ble Bernhard Langer årets spiller på Champions Tour.

Tyskeren noterte seg for fem seire i 2010-sesongen, deriblant to majortitler. Langer er også den første i Champions Tour-historien som både blir årets spiller og vinner pengelisten på touren tre år på rad.

- Bernhard spilte utsøkt golf denne sesongen og er en verdig vinner av prisen, sier Mike Stevens, president på Champions Tour.

Langer kom inn på touren i 2007.

- Først av alt har det vært et fantastisk år. Å vinne fem ganger og også sikre meg mer Charles Schwab Cup-poeng enn jeg hadde gjort de første to årene - det er utrolig å bli kåret til årets spiller tre år på rad. Jeg har vært heldig som har fått lov til å være frisk og spille bra. Jeg hadde ikke forventet å gjøre det så bra, sier Langer.

Langer spilte inn 2.648.939 dollar i 2010-sesongen. Det tilsvarer litt over 115.000 dollar per turnering.

Fred Couples hadde også en glimrende sesong på Champions-touren. Han vant fire ganger.

Kilde: championstour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.