Langer i sitt livs form

LANGER UT: Bernhard Langer har vunnet fem ganger på Champions Tour denne sesongen, og er i storform. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Bernhard Langer bare vinner og vinner.

Tyskeren, som ifølge mange var en het kandidat til å komme med på Ryder Cup-laget, beviste nok en gang at han er i storform for tiden. Søndag vant han sin femte Champions Tour-turnering for året, og sin andre på de tre siste turneringene.

Han var 18 under i Boeng Classic, noe som var en tangering av turneringsrekorden.

- Jeg spiller nesten så bra som jeg noen gang har gjort. Jeg tror svingen min er blitt bedre. Teknikken er bedre. Caddien min sa at han ikke har sett meg drive bedre enn jeg har gjort de siste ukene, strålte den alltid blide tyskeren etter triumfen.

Nick Price ble nummer to, med Fred Couples på tredjeplass. Mike Reid og Hal Sutton kom på plassen etter.

Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.