Langt opp for de norske

KLARTE CUTEN: Men Eirik Tage Johansen har et godt stykke opp til de beste. (Foto: Getty Images)

Men Eirik Tage Johansen og Jan-Are Larsen klarte begge cuten i Czech Open.

Den norske duoen forsvarer de norske fargene i fantastisk vakre tsjekkiske omgivelser denne uka. Og de kom seg gjennom nåløyet etter to dager, men de hadde likevel et godt stykke opp til toppen. Larsen hadde gått på 72 og 71 slag, mens Tage gikk på 71 og 75.
Likevel var det grunn til å håpe på forbedringer lørdag, men ingen av gutta fikk det til å stemme. Larsen ligger best an etter tre runder, takket være lørdagens 75-runde, men han er helt nede på 57. plass. Opp til toppen er det tolv slag.
Tage gikk ett slag bedre enn sin landsmann, men 74 slag bidro ikke til noe sprang oppover på ledertavlen. Siddisen er på delt 64. plass før turneringen avluttes søndag. Han har faktisk bare to spillere bak seg av de som klarte cuten.
I toppen er det jevnt. Skotske Steven O'Hara deler tetplassen med engelske Oliver Fisher, begge er ti under par etter tre runder, mens Gary Boyd, Mikael Lundberg og Gaganjeet Bhullar er to slag etter på åtte under par.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.