Langt opp for de norske

MÅ HEVE SEG: Marius Thorp og de øvrige norske i startfeltet er avhengige av gode runder torsdag for å klare cuten.

Det ble ingen god start for de norske i Egyptian Open.

Marius Thorp var den beste av våre etter dag en. Han åpnet på to over par, hvilket ikke ga han bedre enn en delt 74. plass og under det som er antatt kommer til å bli cutgrensen.

Jan-Are Larsen var slaget dårligere, mens både Peter Kaensche og amatørspilleren Mikkel Bjerch-Andresen var fem over par.

Det gikk ikke kongebra for Rory McIlroy heller, nordiren som har tatt steget ned på Challengetouren denne uken. Han åpnet på ett slag under par, og det var kun takket være tre sene birdies på runden. De ni første hullene på JW Marriott Mirage City Golf Club i Kairo omtalte han som sine verste ni hull i hele år.

21-årige Alessandro Tadini leder etter runde én. Han er sju under par.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.