Larsen fortsatte klatringen

STABIL: Jan-Are Larsen spiller stabilt, men må heve seg ett hakk på sisterunden for å hevde seg i teten. Foto: All Over Press

De norske challengegutta gjorde nok av birdies til å blande seg i tetstriden lørdag, men for mange bogeyer ødela for det som kunne blitt to meget gode runder. 

Jan-Are Larsen fortsatte sin stabile progresjon opp resultatlisten i den tredje runden av Ecco Tour-turneringen i Hamburg lørdag. Larsen kom godt i gang med en birdie på åpningshullet.
Tre hull senere, på det 477 meter lange par fem-hullet kunne han notere en imponerende eagle på scorekortet. Etter dette så det ut til at han kunne blande seg inn i tetstriden, men en dobbelbogey på det sjette hullet ødela mye av flyten.
Han tok et slag tilbake med en birdie det påfølgende hullet, men to bogeyer på back nine hindret ham i å menge seg med de andre i toppen. På slutten av dagen var han en under for runden, tre under totalt for turneringen. Han ligger med det seks slag bak den danske amatørspilleren Andreas Hartø.
Marius Thorp bedret gårsdagens 77-runde med fem slag. Runden hans bestod av fem birdies, men fire bogeyer gjorde at han ikke fikk gjort det virkelig store spranget opp leaderboardet.
Han lå lenge tre under par for runden, men tre bogeyer fra hull 13 til 16 ødela mye av runden. En birdie på det nest siste hullet fikk ham til en under par for runden og totalt i turneringen. Han ligger med det på en foreløpig 32-plass, syv slag bak lederen og fire bak en topp ti-plassering. 
 
Turneringen avsluttes søndag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.