Larsen under par

UNDER PAR: Jan-Are Larsen spilte en 70-runde tredje dag av Challenge-tourens The Princess i Sverige. (Foto: Getty Images)

Jan-Are Larsen ligger midt på treet etter en runde under par tredje dag i Sverige. 

Ett slag under par, etter tre birdier og to bogeyer, var fasiten for Larsen. Totalt er han også ett slag under par på en 42.-plass. 

Peter Kaensche spilte en parrunde, 71 slag, på tredjerunden og ligger på 49.-plass. Totalt er han på par. 

Danske Thorbjørn Olesen leder etter en strålende 65-runde. Han er tretten under par totalt, og leder tre slag foran de to svenskene Alexander Björk og Oscar Floren. 

De norske går ut 8.25 og 8.55 på Båstad søndag. 

 

ANDRE RUNDE: 

De norske klarte cuten, men det er det svenske flagget som vaier i vinden både på banen og resultatlista i Sverige. 

Dobbelt svensk i teten med Alexander Björk og Oscar Floren. Björk sto for dagens beste prestasjon da han spilte en 62-runde og føk i ledelsen etter to runder av The Princess på Båstad GK. Med det er han 13 slag under par, tre foran Floren. 

Totalt er det sju svensker inne blant topp 10 etter to dager. 

Både Jan-Are Larsen og Peter Kaensche klarte cuten med et nødskrik, og får dermed spille i helgen. Cuten gikk på par, som er totalresultatet for begge de to norske. 

Larsen har gått to 71-runder, mens Kaensche gikk på 70 slag i går og 72 i dag. Sistnevnte fikk i tillegg til par, en dobbelbogey, en bogey og to birdier på runden. 

 

FØRSTE RUNDE

Peter Kaensche åpnet stabilt på Challenge-touren i Sverige. 

To birdier på de første ni hullene bærer bud om at spillet til Oslo-gutten er på gang. Til tross for en bogey på sistehullet på Båstad GK i Sverige, er en åpningsrunde ett slag under par godkjent. 

Jan-Are Larsen åpnet på par, etter tre birdier og tre bogeyer.

Mange spillere kom seg under par på Båstad-banen, så den foreløpige cuten går ett slag under par. 

Ledende Jonathan Caldwell knallet til med en 64-runde, og ligger sju slag under par. Ett slag bak ligger svenske Oscar Floren. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.