Larvik har åpnet

TROSSET VÆR OG VIND: Roy Victor Brøther fikk æren av å slå ut som første spiller på Larvik Golfklubb i 2010. (Foto: Larvik Golfklubb)

Skjærtorsdag åpnet også Larvik Golfklubb.

Og det skjedde klokken 09.00, og planen er å holde åpent i resten av påsken også.

"Vi er Sørøstlandets eneste bane som er åpen i påsken!" skryter banen på sin hjemmeside.

De tar riktignok forbehold om været, enten det skulle bli frost eller enda mer nedbør, og klubben oppfordrer de ivrige besøkende til å ta hensyn, til ikke å bruke tralle og reparere skader etter seg.

"Det er fortsatt snø noen steder på banen, men det vil bli spilt som tilfeldig vann eller løse naturgjenstander. Tee og greener er snøfrie. Ingen forhåndsbooking, kun ballrenne. Første flight 0900 alle dager i påsken. Følg skilting og ikke gå ut før banen er klar." står det videre på larvikgolf.no.

Både proshop og café er også åpen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.