Ledige jobber i Golfforbundet

Golfforbundet arbeider bl.a. med å synliggjøre golfsporten i Norge, her under Idrettens dag i mai. (Foto: Christian Døvle)

Har du lyst til å leve av golf, kan muligheten by seg nå. Norges Golfforbund har nettopp lyst ut to nye stillinger, generalsekretær og klubb- og idrettsutvikler.

Generalsekretær Geir Ove Berg kunngjorde før påske at han trer tilbake ved årsskiftet, og nå er tiden kommet for alle som vil søke denne stillingen. Generalsekretæren i NGF er den øverste administrativt ansvarlige for en stor idrettsorganisasjon med klare mål både for topp og breddesatsingen.

Stillingen byr på spennende utfordringer som bl.a.:

• Oppnåelse av virksomhetsplanens mål
• Videreutvikling av overordnede planer og virkemidler i konstruktivt samarbeid med styret
• Synliggjøring av golfen nasjonalt og internasjonalt, innad i idretten, i media og overfor offentlige myndigheter
• Samspillet med klubbene og samarbeidspartnere
• Ledelses- og personaloppfølging

Søknadsfrist for denne stillingen er 28.juni 2011.

Klubb- og idrettsutvikler
Grunnet interne omrokkeringer og stilling i vakanse søker de også nåværende klubb- og idrettsutviklers etterfølger i sentrale Østlandet. Stillingen inngår i avdeling for klubb- og idrettsutvikling og rapporterer til utviklingssjef Tor-Anders Hanssen.

Stillingen innebærer særlig fokus på organisasjons- og lederutviklingsprosesser og byr på utfordrende arbeidsoppgaver som bl.a. vil omfatte:

• Kartlegging av klubbenes nåsituasjon, og sammen med beslutningstakerne, definere mål og veien dit
• Gjennomføring av ulike prosesser i klubb og andre golfvirksomheter
• Aktivt deltakelse i utviklingsprogram for daglig ledere og fungere som veileder for disse
• LEAN-prosesser (kontinuerlig forbedring) i lokale golfvirksomheter.

Søknadsfrist for denne stillingen er  26.juni 2011

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.