- Lee fortjener dette

LITT SKUFFET: Martin Kaymer var litt skuffet over at han ikke tok vare på sjansen sist helg, men han tror han får flere muligheter i ukene som kommer. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Martin Kaymer er full av lovord om den nye verdenseneren.

Martin Kaymer forsøkte aldri å skjule at han var skuffet over ikke å klatre til topps på verdensrankingen i helgen. Istedenfor en topp to-plassering, som han var avhengig av, endte tyskeren på en delt 21. plass i Andalucia Masters, og dermed var det duket for Lee Westwood.

Men selv om Kaymer var en smule skuffet, var han rask til å hylle Lee Westwood etterpå.

- Lee fortjener det, han er av de herligste gutta på Europatouren, sa Kaymer, som nå er ranket som nummer tre i verden.

- Jeg trodde at hvis jeg hadde en god helg, så kunne jeg fortsatt klare det, men jeg misset for mange putter. Du må bare akseptere det når det ikke er din uke. Jeg tror ikke førsteplassen på verdensrankingen spilte noen rolle. Det lå ikke i bakhodet mitt, og jeg spilte ikke annerledes, verken mer aggressivt eller mer defensivt. Jeg likte utfordringen, og jeg tror jeg får nye sjanser i løpet av de neste ukene, mente han.

Akkurat det har han helt rett i. Den første sjansen kommer allerede denne uken, da de fire øverste på verdensrankingen alle møtes i Shanghai for WGC-HSBC Champions.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.