Lee hører applausen for første gang

NY MANN: Lee Sung leder Black Mountain Championship, og kan endelig høre publikum applaudere for ham (Foto: All Over Press).

Sør-Koreanske Lee Sung leder etter to runder av Black Mountain Masters på Asiatouren. Nå kan han høre publikum applaudere for første gang i livet sitt.

Etter halvspilt turnering av årets sesongavslutning på Asiatouren i Thailand leder Lee Sung med to slag. Det etter en forrykende andrerunde på 64 slag bestående av åtte birdies og resten par. Dermed ligger han 14 under par for turneringen, to foran Thailands Namchoak Tantipokakul.

Ukens turnering har vært en unik opplevelse for 30-åringen. Han ble nemlig født døv, men for tre uker siden opererte han ett implantat inn i sitt høyre øre. Nå har han begynt å høre for første gang i livet sitt, og han føler seg som en ny mann.

- Jeg er veldig glad for operasjonen. Nå kan jeg endelig høre balltreffet, noe som hjelper meg veldig, spesielt når jeg chipper. Nå kan jeg endelig også høre publikum applaudere, sa han etter runden.

- Operasjonen har endret livet mitt. Jeg nyter golfen, så lørdag skal jeg forsøke å gå enda en 64-runde.

Totalt er det 600 000 dollar, over 3,5 millioner kroner i premiepotten i Black Mountain Masters. Om Lee skulle fortsette sitt gode spill ut helgen og dra i land seieren, vil det bli hans andre på touren. Den første kom for tre år siden, da også i Thailand.

Livescoring.

 

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.