"Lefty" blir skatteflyktning?

Lefty blir skatteflyktning?

PÅ FLYTTEFOT? Phil Mickelson vurderer å flytte fra California. (Foto: All Over Press)

- Jeg kommer til å måtte gjøre noen drastiske endringer, sier Phil Mickelson som følge av skattesystemet i California.

Phil Mickelson startet sin 2013-sesong på PGA-touren med en delt 37. plass i helgens Humana Challenge. Etter å ha rundet av turneringen med en 66-runde, hintet 42-åringen til at det er store endringer på vei i livet hans.

 

- Det har vært en interessant off-season. Og jeg kommer til å måtte gjøre noen drastiske endringer. Jeg kommer ikke til å gjøre det umiddelbart, men jeg vil gjøre noen drastiske endringer, forklarte Mickelson diffust i pressekonferansen på PGA West i La Quinta.

 

Presset for nærmere detaljer om nøyaktig hva han mente, ønsket han ikke å røpe om han planlegger å flytte fra California.

 

- Jeg vet ikke nøyaktig hva jeg kommer til å gjøre ennå. Jeg vil nok prate mer i dybden om det etter Farmers Insurance Open neste uke.

 

Under pressekonferansen kom det frem at det som bekymrer Mickelson er skattesystemet i USA. Overklassen i California er blant de som blir hardest rammet.

 

- Grunnen til at det blir store endringer for meg er fordi jeg bor i området som blir påvirket både føderalt og av staten, og det fungerer ikke for meg akkurat nå.

 

Selv om Mickelson ikke ønsket å gå nærmere inn på detaljer, forteller han at han også vurderer å selge andelene sine i baseball-laget San Diego Padres.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.