Lei høstmørket? På denne banen skrur de bare på lysbryteren

Lei høstmørket? På denne banen skrur de bare på lysbryteren

Sunnfjord Golfklubb åpnet nylig sin nye korthullsbane med flomlys. (Foto: Arvid Årseth)

Hos Sunnfjord GK i Sogn og Fjordane lar de seg ikke stoppe av stadig mindre dagslys.

Golfsesongen nærmer seg slutten i store deler av Golf-Norge, men hos Sunnfjord Golfklubb har de nå sikret utendørs aktivitet i mange flere uker fremover.

– Vi satser mye på juniorene i vår region, og vi har ukentlige treninger for aldersgruppen seks til tolv år gjennom hele golfsesongen. Mange av juniorene har ytret et ønske om mer spilletid på banen, og for fire år siden fikk vi ideen om å lage en korthullsbane med kunstgressgreener og flombelysning, forteller Arvid Årseth i Sunnfjord GK til Norsk Golf.

Golfpresident Marit Wiig var på besøk hos Sunnfjord GK under klubbens 25-årsjubilem i fjor og fikk æren av å åpne den nye korthullsbanen, bestående av tre hull fra 48 til 85 meter. På det tidspunktet var ikke flomlyset på plass, men nå i høst er prosjektet endelig fullført.

– Det er med stolthet at vi i år har ferdigstilt hele anlegget, og juniorene og andre har hatt stor glede av banen. Den er perfekt for de yngste for å oppleve mestreing, og den er veldig god nærspillstrening for de med mer erfaring. Høstmørket og frosten har meldt sin ankomst, men vi kan med glede slå på lysbryteren og fortsette med golfspill utover hele høsten, sier Årseth.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.