Lengre og rettere med Cobra S2

Cobra S2 ser ut som et våpen, og det er ingen grunn til å forvente at den også oppfører seg som et våpen.

 
HVA SIER PRODUSENTEN?
«Ingeniørene har lagt sin sjel i denne driveren. Med såkalt Adjustable Flight Technology (AFT) kan køllehodet enkelt justeres i enten nøytral, åpen eller lukket posisjon. Slik kan du tilpasse den etter egen sving og ytre forhold – for lengre og rettere slag.»
 
HVA KAN DU FORVENTE?
Cobra bærer alltid bud om eksplosive balltreff, og nye S2 skuffer ikke. Det solide køllehodet gir deg en god følelse gjennom hele svingen, det er lett å kjenne hvor i svingen driveren til enhver tid befinner seg – en følelse mange av oss setter pris på. I likhet med ZL-modellen er lyden kraftig forbedret i forhold til tidligere modeller. Treff utenfor senter gir bare marginale lengdetap. Den ser ut som et våpen – og den oppfører seg som et våpen. Absolutt verdt å sjekke ut.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.