Leonard slo det åttende esset

ETT SLAG: Justin Leonard slo hole-in-one på hull 13 under andrerunden av Transitions Championship på Innisbrook fredag. (Foto: Getty Images)

Amerikaneren slo hole-in-one, men Harrington leder.

Justin Leonard slo hole-in-one under andrerunden av Transitions Championship på Innisbrook Golf Resort fredag. Dermed ble han den åttende spilleren på årets PGA Tour som har fått ballen i hullet på ett eneste slag.

Det gikk ikke så galt ellers på runden heller for Leonard. Med en 68-runde klatret han inn blant de 20 beste på leaderboarden.

Iren Padraig Harrington (69-65) gikk ytterligere tre slag bedre og tok ledelsen med -8 tidlig på dagen. Men flere kanoner følger på.

Svenske Carl Petterson (67-68), Jim Furyk (67-68), Bubba Watson (70-65) og Retief Goosen (67-68) er alle bare ett slag bak Harrington.

Her er listen over årets hole-in-ones:

Greg Owen, hull 7, Bob Hope Classic

Chris Couch, hull 7, Bob Hope Classic

Dustin Johnson, hull 6, Northern Trust Open

Derek Lamely, hull 14, AT&T Pebble Beach

Adam Scott, hull 7, AT&T Pebble Beach

Charles Howell III, hull 7, Mayakoba Golf Classic

Robert Allenby, hull 13, WGC-CA Championship

Justin Leonard, hull 13, Transitions Championship


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.