- Leter etter Hollywood-skiltet

KLAR FOR USA: Louis Oosthuizen er klar for å bryne seg mot de beste på PGA-touren. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Louis Oosthuizen er klar for sin debut på PGA-touren.

Gatene rundt Riviera Country Club er velkjente. Vi snakker om Sunset Boulevard og Wilshire Boulevard, bare for å nevne noen få. Men for Louis Oosthuizen er det bare én ting han ønsker å se når han denne uken er på sin første tur til Los Angeles.

- Jeg leter fortsatt etter Hollywood-skiltet, sier den regjerende Open-mesteren. - Når jeg har sett det, vet jeg at jeg er i L.A, smiler sørafrikaneren.

Oosthuizen endte på en 37. plass i sin forrige turnering - Qatar Masters. Han innrømmer at han sliter litt med døgnvillhet foreløpig.

- Jeg vet ikke hvilken vei som er øst. Jeg er fortsatt på Qatar-tid, sier han.

Men Oosthuizen er allerede komfortabel i sin nye omgivelser. Han har spilt back nine på Riviera sammen med Zach Johnson, og han likte det.

- Jeg må nok bli vant til hastigheten på greenene. Jeg tror ikke de er så raske i Europa hele tiden. Men bortsett fra det handler det om hvordan du slår ballen, og når roughen ikke er så altfor tykk, tror jeg det kommer til å bli mange muligheter. Det kommer an på været, mener sørafrikaneren.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.