Lettet Fowler ser framover

FARGERIK: Rickie Fowler har hatt en god sesong i år, og er blitt belønnet med en plass på Ryder Cup-laget. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Rickie Fowler er glad maset om Ryder Cup er over.

Rickie Fowler fikk nyheten han ventet på mandag kveld, da han ble tatt ut til Ryder Cup-laget av kaptein Corey Pavin. Fowler ser på BMW Championship denne uken som en mulighet til å slappe av og komme seg opp i tetbildet igjen, nå som det ikke lenger er noe press i forhold til Ryder Cup.

- Det er fint å bli kvitt noe av vekten på skuldrene mine, og bare spille for FedExCup, prøve å få noen poeng denne uken og komme meg videre til The Tour Championship, sier Fowler, som er ranket som nummer 25 før den tredje sluttspillsturneringen.

Fowler fikk telefonen fra Corey Pavin etter at han hadde vært ute og spist middag sammen med Bubba Watson, en av fire andre rookies på Ryder Cup-laget. Senere forsto Fowler at de åtte spillerne som var automatisk kvalifisert på poeng, Watson inkludert, hadde vært i kontakt med Pavin.

- Det som var litt kult, var at Corey tok i bruk alle assistentene og alle lagkamerater når han skulle ta ut resten av laget. Jeg hadde ingen indikasjon på om jeg kom til å komme med på laget eller ikke. Jeg satt der og ventet.

Ved 21.30 tiden kom endelig oppringningen fra Pavin.

- Samtalen begynte veldig kort, han spurte hva jeg gjorde, hva jeg hadde gjort for kvelden, før han gikk rett i gang og spurte om jeg ville være med på Ryder Cup-laget, mimrer Fowler.

- Jeg trengte ikke tenke så mye på det.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.