Live i London

GOLF LIVE: Paul Casey og Colin Montgomerie skal demonstrere god golf og snakke direkte til publikum på Golf Live i London. (Foto: All Over Press).

London Golf Club er vert 18.-20. mai for ’Golf Live’ – der golfere kan se kjente spillere som Paul Casey og Colin Montgomerie i aksjon, og prøve årets heteste nye produkter.

Tekst: Kaia Means

 

Alle som har lidenskap for golf er målgruppen for det interaktive eventet Golf Live som organiseres på London Golf Club 18.-20. mai i år.

 

Tourspillere, blant andre Paul Casey og Colin Montgomerie, skal demonstrere god golf og snakke direkte til publikum på arrangementet.

 

I tillegg vil alle utstyrs- og klesleverandører være til stede i messehallene. Hovedsponsoren på Golf Live er Sky Sports HD, og de kaller arrangementet for ’verdens ledende interaktive golfshow.’

 

Spillerne kommer til å bli plassert i uvante situasjoner, og vil snakke med publikum om strategi og teknikker. I tillegg blir det individuelle ’master classes.’

 

Det vil være en juniorgolfklinikk og flere forskjellige konkurranser som publikum kan delta i.

London Golf Club i Kent, sørøst for London, har to baner, Heritage og International. Heritage er det Jack Nicklaus som står for, mens International er tegnet av Ron Kirby.

 

www.golfliveevent.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.