Livstidsheder for Tom Watson

FOR EN MANN: Tom Watson har blendet golffans over hele verden i en mannsalder. Nå blir han hedret for det også. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Tom Watson er blitt æresmedlem av Europatouren - på livstid.

Den levende legenden, som nesten vant The Open i 2009 i en alder av 59 år, har akseptert et æresmedlemskap av Europatouren på livstid.

- For en fantastisk ære - og totalt uventet, sier han.

Toursjef George O'Grady kommenterer:

- Denne prisen blir gitt til svært spesielle spillere som har vunnet majorturneringer eller bidratt til sporten på en betydelig måte. Tom Watson er utvilsomt en av de beste spillerne sporten har fostret, og hans bidrag til spillet fortsetter å imponere golffans over hele verden.

Watson deltar denne uken i seniorenes The Open på Carnoustie. Han ligger på en delt 45. plass etter en åpningsrunde på tre over par. Bernhard Langer har tatt teten på fire under.

Kilde: golf365.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.