Livstruende skadet av golfball

ILLUSTRASJON: Saken om den stakkars australske kvinnen sier ingenting om hva slags type ball hun ble truffet av. Ballen på bildet har altså ingenting med ulykken å gjøre.

Maks uflaks på vei hjem fra byen.

En kvinne fra Australia hadde maks uflaks da hun ble truffet av en golfball gjennom det åpne vinduet i drosjen hun satt i. Ulykken skjedde ved golfbanen Sanctuary Lakes Resort nylig. Ballen traff den 38 år gamle kvinnen med slik styrke at det gikk hull på hodeskallen hennes, og hun måtte tilbringe 11 dager på sykehus. En plate er blitt satt inn i hodet hennes, forteller australske Herald Sun, som har sine opplysninger fra ABC Radio.
- Ballen traff meg på siden av hodet. Det var veldig alvorlig. Drosjesjåføren plukket opp ballen fra gulvet og ga den til meg, sier Natasha Cossell radiostasjonen.
Trolig er det bare unggutter som har lekt ved golfbanen om kvelden, men ingen ansvarlige har meldt seg.
- Jeg vil bare at de skal vite hva de har gjort, så de forstår hva slags effekt det fikk på meg og min familie. Så kanskje de kan lære noe av det og ikke gjøre noe dumt mot noen andre, sier hun.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.