Lofoten Golf Links til topps i kåring

TIL TOPPS: Ildsjelene i Lofoten har jobbet hardt for å fremme banen sin, nå er de hedret som årets reiselivsbedrift i Lofoten.

Golfbanen vant kåringen av årets reiselivsbedrift i Lofoten.

Nok en gang har baneeier Frode J. Hov og Lofoten Golf Links gjort seg bemerket, denne gang ved å vinne kåringen av årets reiselivsbedrift i Lofoten.

- Vi er meget stolte, glade og ydmye over å ha blitt stemt frem til tittelen. Vi var nomminert sammens med fem andre meget kvalifiserte bedrifter fra Lofoten, skriver Lofoten Golf Links på sine sider.

Kåringen gjøres av Destination Lofoten i samarbeid med Lofotposten og Sparebanken Nord Norge.

- Denne tittelen vil motivere oss til å stå på videre for å utvikle vårt produkt på Gimsøy som består av golfbanen, overnatting i midnattssol, salg av fritidseiendom i samarbeid med Saltdalshytta, opplevelses- og matkonseptet www.68lofoten.no. Dette gir oss også god drahjelp i realiseringen av våre utviklingsplaner som vi nå arbeider med sammen med SIVA, kommenteres det.

Disse planene omfatter blant annet et 80 roms hotell og ferdigbygging av 18-hullsbanen.

- Æren for denne utmerkelsen er det mange som har del i. Den positive utvikligen av banen over mange år hadde aldri kunnet skje uten en fantastisk innats fra golfklubben som selvsagt er vår aller viktigste medspiller, understreker ledelsen.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.