Lokker med Henrik som hovedpremie

REKORD: 22 klubber over store deler av landet skal arrangere P4 Golfen. Hovedpremien er spill med Henrik Bjørnstad. (Foto: Golfnews.no)

P4 Golfen tar vinnerne med til USA for en runde med Bjørnstad.

2010 er det fjerde året P4 Golfen blir arrangert på utvalgte klubber i Norge. I år er det hele 22 klubber som har sagt seg villig til å være en P4 Golfen klubb og disse strekker seg fra Trondheim til Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo og Omegn.
P4 Golfen har økt fra dag en og blir veldig godt mottatt av både spillere og klubber.
Det er selskapet Interspons AS som står bak P4 Golfen, selskapet som i sin tid stod bak både P4 Tour og Dunlop Pro Tour. P4 Golfen arrangeres i samarbeid med klubbene og ikke minst Radio P4 med salgsdirektør Trond Killingstad i spissen.
-        - P4 ønsker at P4 Golfen skal bli den største og hyggeligste golfopplevelsen i Norge, og vi skal gjøre det som skal til for at dette blir en realitet. Vi har mottatt en rekke positive tilbakemeldinger rundt konseptet og våre lyttere synes det igjen er morsomt å spille golf, sier golfansvarlig i Interspons AS, Fredrik Caspar Kracht.
Interspons AS har arrangert P4 Golfen i tre år allerede.
Hovedpremien har de siste årene vært fri bruk av et hus i Spania i et å. I år er hovedpremien en tur til USA og spill med Henrik Bjørnstad.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.